wandelcirkel  agenda  &  info

  Wandelcirkel

        Agenda

    27-02-2023

Maandag 27 februari wandelen we vanaf de parkeerplaats nabij de vistrap aan de parallelweg van de provincialeweg Zuna. Als je de weg niet kent: Huisnummer 10 of vistrap invoeren in de navigatie en deze zal je leiden via de rotonde Zune. Vanaf Rijssen gezien in het verlengde van de Smeijersdijk paralel aan de N 347 net over de Elsenerbeek rechts de Parkeerplaats op. De weg gaat over in een fietspad.

Deelname is gratis en kost niet meer dan uw tijd en gezelligheid.
Voor historie en achtergrond informatie verwijs ik u graag naar de oude website.   KLIK HIER

 

 

 

 

 

 

 

Over de  wandelcirkel


De wandelcirkel is opgezet om gemakkelijk contact te maken met een wandelmaatje rond Nijverdal, Hellendoorn, in het Reggedal en rondom de Sallandse Heuvelrug.

Momenteel wandelen we als groep elke maandag circa 10 km vanaf 9:00 uur ergens in het Twentsche of Sallandse. Meestal vanaf de parkeerplaats achter Plan aan de Holterweg 105 te Nijverdal. Meestal, daarom is het handig je deelname kenbaar te maken via de facebookpagina of een mailtje te sturen naar wandelcirkel @ gmail.com een whatsapp mag ook. Dan weet je zeker waar we exact starten.
 
Via de Facebookpagina wandelcirkel maak ik regelmatig de wandelingen kenbaar in een evenement of bericht. Vaak doe ik een extra vermelding op de Facebookpagina wandelmaatje gezocht. Als goep wandelen we al vanaf medio 2019 nagenoeg elke maandag en vanaf augustus 2021 is er een website, low budget vandaar dat we hier aanhaken bij panbar.nl.
De eerste website is nog te bezoeken onder wandelcirkel.jouwweb.nl

Deelname aan de wandelcirkel kost niet meer dan je tijd en gezeligheid.
Na afloop van de wandelingen drinken we veelal nog ergens een warm drankje op eigen kosten en kletsen gezellig nog wat na.
Gezelligheid staat hoog in het vaandel maar ook de sportiviteit en het genieten van de natuur, de wandeling en elkaars gezelschap.

Een reglement en lidmaatschap kennen we niet. Deelname aan wandelingen is op eigen risico en we zijn als deelnemers niet aansprakelijk voor elkaars leed en/of schade dat je overkomt. Van deelnemers wordt verwacht dat zij minimaal 10 km kunnen wandelen in een tempo van 4 á 5 km per uur.
Niet dat we dat altijd wandelen maar het geeft je een indicatie.
Iedereen die één keer of vaker gezellig en sportief mee wil wandelen is welkom.

Zoals hierboven beschreven hebben we nu één groep deelnemers.
Gelet op de vele reacties die ik vooral in het begin ook kreeg, is er ongetwijfeld behoefte aan groepjes voor minder snelle wandelaars en wandelaars die op andere dagen wensen te wandelen. 
Met de tijd hoop ik ook deze wandelaars tot elkaar te brengen via de wandelcirkel. Maar dat kan niet eerder dan dat zich daarvoor serieuze deelnemers melden. Ook enkele kartrekkers zijn daarbij van harte welkom. 
Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld, gewoon doen is het motto. 
Ik nodig je hierbij van harte uit.

Mijn naam is Peter Vrielink 
Bereikbaar via de mail wandelcirkel @ gmail.com
De Facebookpagina wandelcirkel en de chat 
Bellen mag eveneens mijn telefoonnummer staat onder contact