Ons verhaal

Panbar is een fijn bedrijf, ontstaan uit de nalatenschap van ons eerdere bedrijf en ruim 40 jaar keuken, catering en horecaleermeester ervaring. Telkens opzoek naar nieuwe dingetjes die de collega’s nog niet doen.

De nek durven uitsteken, kijken naar de mogelijkheden en die creëren om de mensen blij te maken, dat is waar ik van hou. Mijn naam is Peter Vrielink en werk alleen nog aan leuke dingen en dat is onder ander ondernemen. Mensen blij maken en laten genieten van lekker eten, simpel of luxe en altijd goed van kwaliteit in product, ingrediënten en bereiding. Liefst zo basic mogelijk en anders, een brander een pan en gaan.

Voor grotere groepen heb ik meerdere barbecues en bakplaten. De grootste is de Panbar zelf, met een doorsnede van ruim een meter en de Panbar is  tevens de bar. Met de Panbar kom ik gemakkelijk voorrijden en ben des gewenst met een uur of wat ook weer weg. Of een stretchtent erboven wat spelactiviteiten een voor-, tussen- en na- gerecht erbij. Drankjes bediening, afruimen afwassen? Het kan allemaal verzorgd worden.

Als we de mensen maar blij kunnen maken. Dat hebben we al te lang niet met de Panbar kunnen doen. Daarom werk ik naast mijn eigen bedrijf in loondienst op freelance en detachering basis in de horeca.

Netwerken en altijd met dezelfde missie: de mensen blij maken. 
Graag ben ik u vanaf medio 2021 van dienst.
Vriendelijke groet Peter Vrielink