Ons verhaal

Panbar is een klein bedrijf, ontstaan uit de nalatenschap van ons eerdere bedrijf met ruim 40 jaar keuken-, catering- en horecaleermeester- ervaring. Mijn naam is Peter Vrielink en nog steeds werk ik full time in de horeca en doe alle catering vanuit profecionele keukens. Hiermee hebt u de garantie dat u kwalitatiet en veilig voedsel op uw locatie geprecenteerd krijgt dat voldoet aan de voorschriften van de voedsel en warenautoriteit. Echter is het niet nodig om de catering via Panbar af te nemen.
 

Voor grotere groepen heb ik meerdere barbecues en bakplaten. De grootste bakplaat is de Panbar zelf, met een doorsnede van ruim een meter. Tevens is de Panbar inzetbaar als buffettafel of als bar.
Met de Panbar kom ik gemakkelijk voorrijden of uw bedrijfshal binnenrijden.
Wilt u een stretchtent boven uw opstelling, wat spelactiviteiten erbij? het is allemaal mogelijk.
De catering kan heel divers zijn met desgewenst een voor-, tussen- en na- gerecht erbij. Streetfood met elk gewenst thema, drankjes, bediening, afruimen afwassen? Het kan allemaal verzorgd worden en vraag naar de mogelijkheden.
Hebt u zelf een catering bedrijf of horecabedrijf en hebt u belangstelling voor ons aanbod neem gerust contact op.

Vriendelijke groet Peter Vrielink